KADIN İSTİHDAMINA KATKI VEREN ‘GELİŞİM HASTANESİ’ ÖDÜLLENDİRİLDİ

İskenderun Gelişim Hastanesi’ne, ‘Kadın İstihdamı’ konusunda başarılı çalışmaları nedeniyle SGK Hatay İl Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Gelişim Hastanesi’nde gerçekleşen plaket törenine; SGK Hatay İl Müdür Hamit Bal, İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, Genel Koordinatör Ozan Yaşar, Başhekim Uzm. Dr. Emin Turhan, Genel Müdür Yardımcısı Tülay Kulu katıldı.

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla tüm kadınların gününü kutlayan SGK İl Müdürü Bal, yapmış olduğu konuşmasında, “İskenderun Gelişim Hastanesi olarak, kadın istihdamına sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm emekçi kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

‘KADIN İSTİHDAMINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’
İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Ozan Yaşar ise, SGK Hatay İl Müdür Hamit Bal ve İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel’e teşekkürlerini sunarak, “Kadınların, ekonomik ve toplumsal açıdan iş hayatında yer alması için Gelişim ve Palmiye Hastaneleri olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazırız. Bu özel günde, kadın istihdamına yönelik ödüllendirilmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.