İSKENDERUN SPOR A.Ş. YOZGAT’A BİLENİYOR

Misli. Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderunspor A.Ş. Çarşamba günü saat 14.00 da Sorgun ilçe stadında onayacağı Yozgat Spor 1959 Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşma öncesine çalışmalarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde sürdürüyor.

Karşılaşmayı Sercan Karaca, Ömer Akman ile Umut İncili hakem üçlüsü yönetecek. Bu karşılaşma öncesinde Yozgatspor 1959 Futbol kulübünün 13, İskenderun Spor A.Ş nin de 28 puanı bulunuyor.

‘RESMİ EVRAKLARIMIZI İSKENDERUN SPOR A.Ş OLARAK DÜZENLİYORUZ’
Turuncu mavili ekibin Sportif Direktörü Güney Kanat yaptığı açıklamada, “Her ne kadar kulübümüzün ismi TFF kayıtlarında İskenderun FK olarak geçmesine rağmen bizler resmi evraklarda İskenderun Spor A.Ş olarak işlem yapıyoruz. TFF İskenderun Spor A.Ş isminin gelecek sezonun başlamasıyla birlikte yürürlüğe sokacak” dedi.

İSKENDERUN’DA 4 FUTBOLCU MAÇ KADROSUNDA YOK
Sportif Direktör Güney Kanat yaptığı açıklamada, Çarşamba günü deplasmanda Yozgat Spor 1959 Futbol kulübü ile karşılaşacak olan İskenderun Spor A.Ş de Dede Çelik, Emre Hasan Balcı, Mustafa Öztürk ile Feyzullah Güneş sakatlığı nedeni ile maç kadrosundan çıkartıldığını açıkladı.