GELECEK YEŞERİYOR, EĞİTİM GÜÇLENİYOR!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MEB yetkilileri ile birlikte “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim 1.2.3. ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi” Projeleri kapsamında, Yunus Emre Mahallesinde Oruç Reis İlkokulu’nda düzenlenen Ağaç Dikme Etkinliğine katıldılar.

Avrupa Birliği “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim ve Eğitim Altyapısı Güçlendirilmesi Projeleri” kapsamında organize edilen “Ağaç Dikme Etkinliği”; Hatay Valisi Rahmi Doğan ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımıyla, İskenderun Oruç Reis İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Hatay Valiliği işbirliği / koordinasyonu ve Avrupa Birliği’nin finansörlüğüyle yapım ve donatımı yapılan İskenderun Oruç Reis İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda, günün anlam ve önemi ile projeye ilişkin konuşmalar yapıldı. Vali Rahmi Doğan ve beraberindeki protokol heyeti okul binasında yaptığı incelemenin akabinde okul bahçesine ağaç dikimi yaptılar.

Söz konusu programa; Vali Rahmi Doğan ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi Nikolaus Meyer- Landrut ve beraberindeki (AB) heyetinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Kaymakam İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sendika Başkanları ve öğrenciler ile öğrenci veliler katıldı.