BAŞKAN GÜL, HER YERE ‘HİZMET’ YAPIYOR!

Belen’de, dar sokaklardan oluşan mahallelerde Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün halkın yaşam kalitesini yükseltmek için yürüttüğü çalışmalar sürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Başkan İbrahim Gül, çarpık yapılaşmanın geçmişten bugüne taşıdığı Belen’deki dik yamaçlar üzerinde kurulu konutlarda yaşayanlara bizzat dokunarak hizmetle buluşturması takdir gördü.

Belediye hizmetlerini, dik ve dar sokaklara taşıyan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, zaman zaman hizmetin götürüleceği yerleri bizzat kendisi inceleyerek yaşam kalitesini attırıcı yapılaşma planlamasına katkı sundu. 

Belen İlçe Merkezi çevresindeki mahallelere uyguladığı dar sokakları betonlama, daha kullanılışlı hale getirme hizmetini talep edilmesi üzerine, Bakras Mahallesine de götürmek üzere Başkan İbrahim Gül ekibiyle birlikte incelemelerde bulundu.

Başkan Gül, ilçede bugüne kadar belediye hizmetlerinden faydalanamayan bu koşullardaki vatandaşlara, coğrafik şartlarına göre iyileştirme çalışmalarını uyguladıklarını belirterek “Daha önce birçok mahallede yaptığımız çalışmayı, Bakras Mahallesinde de hayata geçireceğiz. Fen İşleri ekibimizle birlikte ön çalışma yaptık. Ardından mahalle sakinlerinin ulaşım kalitesini rahatlatacak hizmet götürülecek” dedi.