MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında Muhtarlarla Buluşma Toplantısı gerçekleştirildi.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, ilgili ve yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, kontrollü sosyal hayat sürecinin temel tedbir ve kararları başta olmak üzere, mahallelerimizin genel ihtiyaç ve sorunlarına dair çözüm odaklı istişare yapıldı.

MAHALLİ HİZMETLER İSTİŞARE EDİLDİ!
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindeki AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk ve ilgili/yetkili kurum temsilcilerinin katılımıyla İskenderun Belediyesi tarafından “2019- 2020 Yıllarında Gerçekleştirilen Mahalli Hizmetler ve Önümüzdeki Yıllarda Gerçekleşmesi Planlanan Projeler” konulu sunum izlendi.

Mahalli hizmetlere ilişkin sunumu bizzat yapan İskenderun Belediyesi Başkanı M. Fatih Tosyalı tüm mali ve idari detayları konuklarıyla paylaştı.