MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ GÖNÜLLERİ FETHETMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’a yatıkları hizmetler ve halka yapılan ziyaretlerle her kesimin gönüllerini fethetmeye devam ediyor.

Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz, Kırıkhan’da hayat geçirdikleri projelerle ilçeyi Hatay’ın parlayan yıldızı haline getirmeye devam ediyor. Siyasi parti ayrımı yapmadan ilçeye kazandırılan projeler ve yine aynı anlayışla toplumunun her kesimini ziyaret edip yapılmasını gereken hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunan Yayman ve Yavuz, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözüm odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Heyet, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılan ziyaretlerde, vatandaşların pandemi kurallarına uymaları konusunda gerekli uyarıları yaptı.

Yayman ve Yavuz ziyaretler esnasında yaptıkları ortak açıklamada; “ Virüs illetinden dolayı Dünya ile birlikte Ülke olarak sıkıntılar yaşamaktayız. Ancak Ülke ve Millet olarak bu zorluğundan üstesinden yine hep birlikte el ele üstesinden gelip Virüs illetini de yenip yok edeceğiz inşallah.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında Cumhur İttifakı Hükümeti, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve Devletimizin Resmi Kurumları, STK’larımız ve Muhtarlarımız olarak Korona virüsüyle tüm Dünyaya örnek bir mücadele sergiliyoruz. Çin’den gelen aşılar ülkemizde ve ilimizde de yapılmaya başlandı. Burada dikkat çeken bir durum var ki o da; “Dünya ülkeleri vatandaşlarına virüs aşısını parayla yaparken Hükümetimiz vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yapmaktadır. Ülkede ekonomisinin battığı, bittiği yönünde çığırtkanlık yapanlar; virüs aşısının sadece Türkiye’de ücretsiz yapıldığını, Çiftçimize, esnafımıza, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ödenen nakdi ve diğer yardımları görmemekte, duymamakta ısrar edişlerini aziz Milletimizin takdirine bırakıyoruz. Bütün bunların yanı sıra Milli fırkateynimizi Denizlerimize indirdik. Türsat 5A uydumuz uzaydaki yerini aldı.

Savunma Sanayimizde yerli ve Milli silah üretimlerimiz devam etmekte. Yapılan Şehir Hastanelerimize 25 adet yeni şehir hastanelerini hizmete sunduk. Yollar, Tüneller, Hatay ve Kırıkhan’ımıza da can suyu olacak Barajlarımızı hizmete sunduk. Oluşan doğal afetlerde anında Vatandaşlarımızın yaralarını sardık. Sarmaya devam ediyoruz. Ayrıca, Sınır dışında Ülkemizin Bekası için Türk Silahlı Kuvvetlerimizle birlikte her türlü terörle mücadele etmeye devam ediyoruz. Terörle mücadelemiz içeride de devam etmektedir.

Bazı kesimler bütün bu hizmet ve başarılarımızı görmese de Hamdolsun Aziz Milletimiz her şeyi görmekte, bilmekte, yaşamakta ve takdir etmektedir” dediler.