KONGREYE DAVET!

AK Parti Hatay 7. Olağan kongresi, 24 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Başkanı Adem Yeşildal, belediye başkanları, teşkilat başkanları hep birlikte, İskenderun, Belen, Arsuz, Erzin, Dörtyol ve Payas’a çıkarma yaparak, kongre davetinde bulundu.

Milletvekili Özel, “24 Şubat Çarşamba günü yapacağımız AK Parti Hatay 7. Olağan kongremize dava arkadaşlarımızı ve tüm hemşerilerimizi davet ettik. Milletin Adamının izinde.. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde.. İnandığımız yolda yürümeye devam..” açıklamasında bulundu.

MASKE, MESAFE, HİJYEN..
Milletvekili Özel, “Kongre için günlerdir hummalı bir çalışma yapılıyor. Antakya Kapalı Spor Salonu’nda icra edilecek kongre için tüm hazırlıklar yapılıyor. Pandemi kuralları doğrultusunda yapılacak olan kongre için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorunlu olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük destek veren hemşerimize ve AK Parti’mize yakışır bir kongre yapacağız. İl Başkanımız ile il yönetimimiz, merkez ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız ve kadın kolları yönetimimiz ile her türlü hazırlığı yaptık. 2023 hedefleri doğrultusunda kongremize büyük önem veriyoruz. İnşallah il kongremiz ile teşkilat olarak bu süreci tamamlamış olacağız. Tüm hemşerimizi kongremize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti heyeti daha sonra, restorasyon çalışmaları devam eden AK Parti İskenderun İlçe yeni binasında incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “AK Parti ilçe hizmet binasını en kısa sürede partililerimizin ve İskenderunlu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR