BANA YARDIMCI OLUN!

Şeker hastalığı nedeniyle önce gözlerini kaybeden, hayırseverlerin de desteğiyle göz ameliyatı başarılı olmasıyla yeniden görmeye başlayan Hatice Çetinkaya, bu kez de ayağının kesilmemesi için sesini duyurmaya çalışıyor.

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yaşayan şeker hastası Hatice Çetinkaya bir süre önce hastalığı nedeniyle kaybettiği gözüne hayırsever desteğiyle yeniden kavuşmuştu. Gözlerinin görmesine sevinen Hatice Çetinkaya bu kez şeker hastalığı yüzünden iki ayağında oluşan yaralar nedeniyle kötü günler geçiriyor.

Önce sağ ayağından operasyon geçiren, ardından ise sol ayağında üç parmağı kesilen ve acıları yüzünden hayatı çekilmez hale gelen Hatice Çetinkaya, “Gecem gündüz, gündüzüm gecem oldu! Çok perişanım ağrılarım dinmiyor ve ayağımın yeniden kesilmesini istemiyorum, lütfen devletime ve milletime sesleniyorum bana yardımcı olun” dedi.

Öğrenci servisi bulunan eşi Havran Çetinkaya yaşadıkları acıyı ve çaresizliğe dikkat çekerek “Öğrenci servisim vardı, bu güne kadar tüm birikimimi eşime harcadım, ancak pandemi nedeniyle iş yapamadığımız için şu anda çok kötü durumdayız. Eşimin ağrıları çekilmez hale aldı. Kardeşimin evine gelerek yengem bakımlarını yapıyor. Şu anda ayağının dizden kesilmemesi için İstanbul’da flörence Nightingale hastanesinde bulunan profesörün ameliyatı acilen yapması gerekmektedir. Hatay, Gaziantep ve Adana da birçok doktor gördü ve ameliyat dahi yapıldı, ancak maalesef ki başarılı olunamadı. Bu işin uzmanı İstanbul’da, çok zor durumdayız yardım bekliyoruz” diye konuştu.