HASAR TESPİTİNE GÖRE YARDIM YAPACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz’da etkili olan yağışlar nedeniyle yaşanan mağduriyetler hakkında, “Evleri ve eşyaları zarar gören hemşerilerimize gerekli yardımları yapacağız. Madenli Zilli çayında 5 balıkçı teknesi battı, tekneler karaya aldırıldı. Geçimi balıkçılık olan tekne sahibi hemşehrilerimize de hasar tespitine göre yardım yapacağız” dedi.

‘TÜM KURUMLARIMIZ SEFERBERLİK HALİNDELER’
Milletvekili Abdulkadir Özel, “İki gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle ilçemize bağlı mahallelerde iki hemşerimizin evi ve eşyaları, hayvancılık yapan bazı hemşerilerimizin de ahırları su baskınlarından zarar gördü.

Arsuz Kaymakamlığımız gerekli incelemeleri yaparak hasar tespitlerini belirledi. Türk Kızılay’ımız ile hemşerilerimize sıcak yemek ve gıda yardımı ulaştırıldı. Evleri ve eşyaları zarar gören hemşerilerimize gerekli yardımları yapacağız.

Madenli Zilli çayında 5 balıkçı teknesi battı, tekneler karaya aldırıldı. Geçimi balıkçılık olan tekne sahibi hemşehrilerimize de hasar tespitine göre yardım yapacağız. Yine yağış dolayısıyla yıkılan iki menfezin de en kısa sürede yapımını sağlayacağız. Arsuz genelinde şu anda ulaşımda büyük bir sıkıntı yok. Arsuz Kaymakamlığımıza ve Belediyemize bağlı ekipler yolları açtı.

Samandağ’a giden yeni yolda meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi için yol ulaşıma kapandı ama en kısa sürede yolumuz da ulaşıma açılacak. Devletimiz ve tüm kurumlarımız seferberlik halindeler.

Tekrar çok geçmiş olsun Arsuz. Allah memleketimizi tüm afetlerden korusun” açıklamasında bulundu.