BİZ BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ!

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, birlik çağrısında bulunarak “Bizlerde teşkilat mensupları olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıp herhangi bir sebepten kırgın ve küskün olan ülkücü kardeşlerimize ziyaretlerimizi sıklaştırıp onların küskün oldukları konular hakkında kendilerini dinleyip, kendimizi ve teşkilatımızın fikirlerini anlatacağız” dedi.

‘KIRGINLIKLAR BİTSİN’
Başkan Bozkurt, “İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe teşkilatı olarak, Sayın genel başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin, Hatay il başkanımız Murat Adal Bey’in, Milletvekilimiz Lütfü Kaşıkçı Bey’in, Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül Bey’in artık Ülkücülerin yerinin MHP çatısı altında toplanıp, burada siyaset yaparak, Türk Milleti’ne hizmet vermek için kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha yeniliyoruz” diyerek şu açıklamada bulundu;

‘BÜYÜK AİLEMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ’
“Bizlerde teşkilat mensupları olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıp herhangi bir sebepten kırgın ve küskün olan ülkücü kardeşlerimize ziyaretlerimizi sıklaştırıp onların küskün oldukları konular hakkında kendilerini dinleyip, kendimizi ve teşkilatımızın fikirlerini anlatacağız. Hiç kimse milliyetçi ve ülkücü hareketin mensuplarını küçümseyemez. Bizim gücümüz Türk milletinin gücüdür! Şunu herkes bilsin ki, nasıl insanların birbirinden üstünlüğü yoksa ülkücünün ülkücüden üstünlüğü yoktur. Ülkücü ahlakını alan tüm ülkücüler bizim kardeşimizdir. Bugün makam koltuk sahibi olan bizlere bu konuda çok iş düşüyor. Herkesi hoşgörülü bir şekilde kucaklayıp, bu kutlu büyük aileyi daha da güçlendireceğiz.

‘BİR OLALIM, BERABER OLALIM’
Bizi işimiz, bu çok kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım çok saygıdeğer ülkü ocağı başkanım ve yönetimi, kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün, kadın kolları başkanım ve yönetimi, belediye meclis üyesi kardeşlerim! Hepiniz bu konu üzerinde hassasiyetle durup ona göre davranarak, tüm ülkücü kardeşlerimizi kucaklayınız. Ayrılıktan azap birlikte bereket var. Geliniz bir olalım, beraber olalım. Geleceğin Milliyetçi Türkiyesi’ni hep beraber kuralım. Var olsun Türk Milleti, yaşasın Ülkücü Hareket!”
Haber: Yılmaz AKPINAR