BAŞKAN FATİH TOSYALI, HAFTA SONUNDA DA SAHADA!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sıcak asfalt çalışmaları ile onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma yasağında da yoğun mesaisini sürdürdü.

Başkan Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Numune Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı, “Ekiplerimiz şu anda Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Eyüp Sultan Caddesi, Hastane yolu, AVM Kavşağında çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de Numune Mahallesinde muhtarımız Ethem Ayseki ile birlikte ihtiyaç olan bölgelerdeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. İskenderun Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmaları ile yollar daha konforlu daha güzel hale geliyor” dedi.

Çalışmaların aralıksız bir şekilde süreceğinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı, “Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde sürüyor, İlk önce ekiplerimiz sıcak asfalt dökülecek yolda trimer aracı ile kazı çalışması yapıyor. Ardından zemin düzenleme çalışmaları yapılıyor. Sıcak asfalt serimim ardından çalışmalar tamamlanıyor. Tüm çalışmalarımız daha güzel daha modern bir İskenderun için. Halkımız hizmetin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Mahallede yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden Numune Mahallesi muhtarı Ethem Ayseki ise çalışmalardan son derece memnunuz. Tüm bu çalışmalar için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.