ZOR GÜNLERİ BERABER AŞMAK İÇİN BURADAYIZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birtakım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Zeybek, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar ve Beylikdüzü Belediyesi yöneticileri yer aldı.

CHP’li yöneticilerin Hatay’ı ziyaret edeceğini ifade eden Zeybek, “Yönetici arkadaşlarımız cumartesi günü gelecekler. Ancak biz erken gelip bazı temaslarda bulunduk. Beylikdüzü Belediye Başkanımız ilçesinde iyi işler yaparak farkındalık yarattı. Yangınlar sebebiyle bölgeyi görmek istedi. Zor günleri beraber aşmak için buradayız” dedi.

‘YARALARI BERABER SARMALIYIZ’
Hatay’da gerçekleşen yangınlar sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Çalık, “Halkın seçtiği yöneticiler olarak sahada olmalıyız. Yaraları beraber sarmalıyız” ifadelerini kullandı. İsmet Tokdemir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilişkilerin yürütülmesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen Başkan Savaş’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

‘KIBRIS’A GİDEREK TEMASLARDA BULUNACAĞIM’
Başkan Lütfü Savaş, yeni görevi sebebiyle yakın zamanda yavru vatan Kıbrıs’a gideceğini hem Hatay’ın Girne ile kardeş şehir olma konusunu görüşeceğini hem de birtakım ziyaretlerde bulunacağını belirtti. Ziyarette Hatayspor da konuşuldu. Hatayspor’un başarısının her yerde yankılandığını ifade eden konuklar, başarının mimarı Başkan Savaş’ı ayrıca tebrik etti. Yaklaşık yarım süren ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Hatay’a ait ürünlerin olduğu hediyeleri konuklarına takdim etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirdi.

Lütfü Savaş, ziyaret sonrası Hatayspor Store mağazasının yeni şubesinin açılışını İstanbul’dan gelen konukları ile birlikte gerçekleştirdi.