HEDEF 2000 ÖĞRENCİYİ DAHA GİYDİRMEK!

İskenderun Kızılay Şubesi Başkanı Recep Sivri, “Eylül ay sonu itibariyle 13.11.2020 tarihleri arasında 1960 öğrencimizin kışlık kıyafetleri ve ayakkabıları teslim edilmiş olup en geç yıl sonuna kadar inşallah 2000 öğrencimizi de giydireceğiz” dedi.

İskenderun Kızılay Şubesi saha çalışmalarını aralıksız sürdürerek, ihtiyaç sahiplerine yardım götürüyor, çocukları giydiriyor.

Eylül-Kasım tarihleri arasında 45 mahallede eğitim gören okul öğrencilerine ulaştıklarını aktaran İskenderun Kızılay Şubesi Başkanı Recep Sivri, yıl sonuna kadar 2000 öğrenciyi giydirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Sivri, “Türk Kızılayı çatısı altında yapılan her yardım ve projenin manevi değer ve gücünün birbiri ile karşılaştırılamayacak kadar değerli olduğunun bilincindeyiz ve çocuklarımız için atılan her bir adımın, yardımın ve yürütülen projenin aynı zamanda yarınımıza yapılan bir yatırım olduğunun farkındalığı ile hareket ediyoruz. Her mahallemizde birbirinden güzel kardeşlerimiz ile buluşuyoruz. Onları giydiriyoruz, birlikte paylaşıyoruz. Çocuklarımız için her şeye değer” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR