KAHVEDE DEVRİM NİTELİKLİ ÇALIŞMA

İstanbul’da kendi imkanlarını bilimsel olarak geliştirerek, kahve keyfinde yeni bir ekol yakalayan İskenderunlu genç iş adamı Cengiz Gülen, ‘TRENDYOL VE HEPSİBURADA’ internet sitelerine verilen siparişlerle damak zevkine yeni lezzetler katıyor.

Pandemi dönemini yaşadığımız şu günlerde Çin devletinin önerisi olan günde üç adet Türk kahvesi COVID 19 hastalığının gelişmesini durdurduğu yönünde aldığı duyumu bilimsel olarak geliştirerek Türk kahvesinin içine değişik faydalı aromalar katarak, piyasaya sürdürmeye başladı.

Bu konuda fikirlerini aldığım İş adamı Cengiz Gülen yaptığı araştırmayı şu şekilde dile getirdi; “Pandemi döneminde halkımızın huzursuz günleri beni değişik araştırmalara sürükledi. Dünya geneline baktığımızda kahve her ülkede bir kültür. Ülkemiz ise binlerce yıl kahve kültürüne sahip. Çin doktorlarının yaptığı açıklamaları dikkate alarak, aroması vitamin dolu çok değişik damak zevklerini Türk halkımızın internet satış siteleri üzerinden beğenisine sundum. Kullanıcıların olumlu yorumları beni daha değişik damak tatlarını ortaya çıkartmama sebep oldu. Ekonomik olması ise halkımızın daha çok beğenisini kazandı. Kahveyi yudumlarken çok değişik tatları vitaminleriyle birlikte yudumluyorsunuz. Lütfen, ‘KUKAX’ diye satış internet sitesini tıklayın ve yeni ürün ile tanışın” dedi.

Genç iş adamı Cengiz Gülen’in bu başarısını İskenderun’dan kutluyor başarılar diliyoruz.