GÜVEN VEREN ZİYARET

İskenderun’da yaşayan Yeditepe (Bezge)’li vatandaşlar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığında güven tazeleyen ve kendisi de Yayladağlı olan Abdulkerim Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İskenderun’da yaşayan ve önemli bir nüfusa sahip olan Yayladağlı vatandaşlar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven’e yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Muzaffer Şafak Hoca, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Ak Parti bir önceki dönem Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı, Gazeteci Mürsel Seher ve Yeditepeli vatandaşlar katıldı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette söz alan Muzaffer Şafak Hoca, “Şehrimize hizmet noktasında önemli görev üstlenen ve bu göreve tekrar layık görülerek seçilen değerli hem şehrimiz ve Başkanımız Abdulkerim Güven’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ise; “Yaşadığımız şehirde hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde her kese, her kesime eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere bu görevi layık gören halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Tabi bu çalışmalarımızda sizlerin desteğini görmemiz bizler için ayrı bir onur” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
HABER MERKEZİ