CUMHURİYET VE BAYRAK SEVDALISIYIZ!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda İskenderun ve Payas ilçelerinde esnaf ve vatandaşları Şanlı Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan, İtfaiye Müdürü Serhat Beydilli ve zabıta personeli; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İskenderun ve Payas ilçelerinin çeşitli bölgelerinde Türk Bayrağı dağıtımı yaptılar.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, “Başkanımız sn. Lütfü Savaş’ın isteği ve talimatları çerçevesinde hemşerilerimize belediyemiz tarafından hazırlanan Şanlı Türk Bayrağımızı armağan ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladık. Özellikle bölgemizde son günlerde yaşanan yangın ve terör olayları sonrasında yaptığımız dağıtım vatandaşlarımız tarafından büyük mutluluk coşkuyla karşılandı. Cumhuriyet sevdalısı her yaş grubundaki Hemşerilerimiz bu anlamlı Bayrak dağıtımının mimarı başkanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş’a şükran ve sevgilerini ilettiler” dedi.