BÜTÜN KIRIKHAN SENDEN MEMNUNDU!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, vefat eden Fen işleri Müdürü Kamil Özden Melek ile ilgili duygu dolu açıklama yaptı.

Başkan Yavuz açıklamasında; “Çalışmaktan her zaman büyük memnuniyet duyduğum, hastalığına rağmen yüzünden gülümseme ve tebessümü eksik etmeyen, sanki hiç hasta değilmiş gibi son nefesine kadar görevinin başında hizmet aşkıyla yanan Fen İşleri Müdürümüz Kamil Özden Melek’in aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyim. Hakkımız sana helal olsun. Rabbim Rahmeti ve merhameti ile muamele eylesin inşallah. Mekânın Cennet olsun. Belediyemizin ve Kırıkhan’ımızın kıymetli şahsiyeti Fen İşleri Müdürümüz Kamil Özden Melek’e bir kez daha Allah’tan (c.c.) Rahmet, ailesine, yakınlarına, Belediyemize ve bütün Kırıkhan’ımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

HELALLİK ALINDI
Buradaki törene, Belediye Başkan Vekili Ahmet Terzioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Birim müdürleri, Belediyenin bütün personelleri ve yakınları katıldı.
Burada Ahmet Terzioğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat’ın duygu dolu konuşmalarının ardından Kamil Özden Melek için dualar yapılıp son kez helallik alındı.