YENİÇERİ İLE KOCABAŞ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim görevlisi olan Eda Yeniçeri ile Samsun Çarşamba’da Fizyoterapist Ömer Cem Kocabaş çiftinin Arsuz Karaağaç Mahallesi Begonvilla Kır Düğün tesislerinde düzenlenen nikah töreni yoğun ilgi gördü.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürü Yafes Doğur, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakkı Levent Yılmaz’ın da katıldığı nikah merasiminde gelinin Babası Bahri Yeniçeri konuklarla tek tek ilgilendi.  

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın nikahı kıydığı Eda-Ömer Cem Kocabaş çiftinin nikah şahitliğini de AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Dr. Atilla Ersoy ve eşi Sibel Ersoy yaptı.  

Nikah şahitleri ile konukların şahitliğinde gerçekleşen Nikahın ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, genç çifti kutladı.

Yeniçeri ve Kocabaş ailesi, yakınları ile kalabalık konuk topluluğunun pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen nikah töreninde şahitlerden Milletvekili Özel de genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar dileğiyle evlilik cüzdanını gelin Eda Yeniçeri Kocabaş’a teslim etti.

Eda-Ömer Cem Kocabaş çiftinin düğünleri, 12 Eylül 2020 tarihinde Samsun Çarşamba’da İlkay Deren 2 Düğün salonunda yapılacak.

Yeniçeri ve Kocabaş Ailesini kutlar, genç çiftler Eda-Ömer Cem’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.