DARP EDİLEN SİTE GÜVENLİKÇİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Hatay’ın Arsuz ilçesinde gece üç kişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle darp edilen site güvenlik görevlisi 60 yaşındaki Ethem Devrim tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay bir hafta önce Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi Yonca Kent sitesinde gece saatlerinde meydana geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan 60 yaşındaki Ethem Devrim daha önce bilinmeyen bir sebeple tartıştığı 3 kişiden ikisi tarafından darp edildi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Site girişine gelen kişiler burada güvenlik görevlisi Ethem Devrim’i darp ettiler. Devrim, başına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralandı ve tedavi altına alındığı özel hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

Ethem Devrim’i darp ederek ağır yaralanmasına sebep oldukları belirlenen ve Arsuz Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan üç şüpheliden, biri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİDDİ DARBELER ALDI
Aynı sitede oturan ve Ethem Devrim’in avukatlığını yapan Hakan Mazman, görüntüleri incelediklerinde olayın çok acı verici olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Site sakiniyim yaklaşık on beş yıldır nerdeyse sitemizde abimiz amcamız Ethem Devrim’in hayatını kaybetmesini bir insan olarak derin üzüntüsünü yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Maalesef 9 Ağustos tarihinde kendini bilmez kişilerin yüzünden Ethem amcamızı kaybettik. Gecenin üçünde geliyorlar evveliyatında yaşanan bir olayın ardından alana birkaç defa daha geldiklerini öğrendik. O günde üç kişi olarak geliyorlar aracı kameraların görmeyeceği yere koyarak iki kişi site girişine yaklaşıyor. Ethem amcayı darp ediyorlar. İşin acısı yere düşünce kalmak isterken sandalye ile darp etmeye devam ediyorlar. Ciddi darbeler almış ve beyin kanaması geçirmesine neden olmuşlardır.

Yapılan müdahalelere ve hastanede yapılan tedavisine rağmen hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak üç kişinin gözaltına alındığı birisi aracın içinde beklediği diğer ikinci kişinin de darp sırasında engelleme girişiminde bulunduğundan savcılık bir kişinin tutuklanmasını iki kişinin serbest kalmasına karar vermiştir. Biz delilerimizi sunmaya devam edeceğiz.”
Haber: Cuma KESEROĞLU