BAŞARILI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.
İGEV yönetim kurulu başkanı Nihad Belli ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO yönetimini kapıda karşıladılar.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak eğitim ve maddi durumu yerinde olmayan başarılı öğrencilerin okumaları için sağlanan burslar konuşuldu.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İGEV Başkanı olduğu günden bu yana yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun çaba sarf eden Nihat Belliye başarılar diliyoruz. İskenderun’da eğitime sağladığınız katkı özellikle burslu öğrencilerin okuyabilmeleri için öz veriyle yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyoruz. Bizler de İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı bünyesinde üniversite öğrencilerine burs imkanı sunmaktayız. Burada hem sizin hem de bizim ortak amacımız, eğitime hizmet etmek ve öğrencilerimizi bu imkânlardan faydalandırmaktır. Bu vesile iye şahsınız ve yönetiminize başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İGEV Başkanı Nihad Belli ise; “Bizlerde sizler gibi  eğitime önem veriyoruz ve Şehrimizde özellikle maddi durumu yerinde olmayan başarılı  üniversite öğrencilerimizin okuyabilmeleri için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yoğun çaba sarf ediyoruz. Burada amaç, eğitime katkı ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize destek olmaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İGEV’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran ve İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.
HABER MERKEZİ