BELEN TUĞRA KIR LOKANTASI BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Hatay’ın Belen ilçesi Kuş Gözlem Merkezi’nde muhteşem manzaraya sahip nezih, otantik ve muhteşem lezzetlerin harmanlandığı çok güzel bir ortama sahip Tuğra Kır Lokantası damakları tatlandırmaya başladı.

Halil Bey Mahallesi Gedik Halil Bey Caddesi Kuş Gözlem Merkezi adresinde bulunan Belen Tuğra Restaurant Kır Lokantası 5 Temmuz Pazar günü saat: 12.00’de düzenlenecek açılış töreniyle misafirleriyle buluşuyor.

Ahmet Aydın, Gülcan Aydın ve Ayşegül Sağlamoğlu’nun İşletmeciliğini yaptığı, Konsept danışman Ali Korkmaz ile birlikte Belen Tuğra Kır Lokantası tesislerinin tanıtım amacıyla bir grup basın mensubunu bir araya geldi.

DOĞAYLA İÇ İÇE..
Belen’in muhteşem ova manzarası, temiz serin havası eşliğinde yörenin eşsiz damak tatlarını kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde misafirlerine sunan Tuğra Kır Lokantası kısa sürede bölgenin tercih edilen yerleri arasında olmayı hedefliyor. Özellikle hafta sonları bölge halkının aileleriyle birlikte kışın sıcak, yazın serin samimi ortamda, doğa ile iç içe farklı ve doyumsuz vakit geçirme imkanı sunuyor.
Başta açık büfe kahvaltıyla güne başlamak isteyenlerin, gün ortası ve akşam lezzet avcılarının ısrarla adresi olmak istediklerini belirten işletmecilerden Ayşegül Sağlamoğlu, “Misafirlerimiz, burada hem doğayla iç içe hem de sevdikleriyle yemek yiyip gönüllerince eğlenebilecekler. Belen Kuş Gözlem Merkezi içerisinde yer alan Belen Tuğra Kır Lokantası tesisimiz, farklı tasarımıyla da dikkat ve ilgi çekmeye başladı. Sektördeki önemli bir boşluğu dolduracağımızı düşünüyoruz. Belen Geçidi üzerinde Hatay’a ve tüm ilçelerine yepyeni bir soluk getiriyoruz” diye konuştu.

YAYLA HAVASI
Tuğra Kır Lokantası Konsept Danışmanı Ali Korkmaz da manzaralarının bir tarafının tamamı Amik ovasına, bir kısmının ise Belen’in iç kısmına baktığını belirterek “Muhteşem bir doğa, çok güzel manzaramız var. Yerimiz hem çok serin, yayla havasında insanların aileleriyle rahat zaman geçirebilecekleri bir ortama sahip. Yakın zamanda da daha büyük, farklı yöre insanlarının ilgi odağı olacak projeleri de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Şimdilik Hatay halkına farklı bir yeme içme güzel bir ortamda vakit geçirecekleri ortam sağladık. Pazar günkü açılışımıza Tüm Hataylıları bekliyoruz” şeklinde konuştu.