PTT ARSUZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) Başkanı Diyap Gökpınar ile yönetim kurulu üyeleri Corona Virüs Salgını ile mücadelede özveri ile hizmet veren PTT çalışanlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirerek, ikramlarda bulundu.

Başkan Diyap Gökpınar, vatandaşın evde kaldığı süreçte başta pandemi yardımları ile kargo gönderileri gibi sayısız hizmeti vatandaşın ayağına götüren tüm çalışanlara PTT merkez müdürü Fatma Önder nezdinde teşekkür etti.

Arsuz PTT Merkez Müdürü Fatma Önder, Devletimizin vatandaşlara yönelik yapmış olduğu yardımların Kale’den Karaağaç mahallesine kadar PTT kanalı ile dağıtmaktan onur duyduklarını belirtti.

Önder, Pandemi sürecinde vatandaşlara hizmet eden başta PTT personeli olmak üzere tüm memurların bir gizli kahraman olduğunu ifade ederek, “Vatandaş nezdinde üstlenmiş olduğumuz misyondan dolayı takdir duymaktan onur duyuyoruz” dedi.

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ali Karaciğer’nin eşlik ettiği ziyarette Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Üyelerine yönelik önceden belirlenen PTT Hizmetleri için indirimli Protokol anlaşmasına varıldı.