KAYIP GENÇ DAĞDA YARALI BULUNDU!

İskenderun’da kayıp ihbarı yapılan bir kişi, kentin dağlık alanda yaralı olarak bulundu. Araçla ulaşılamayan noktada bulunan yaralı AFAD ekiplerinin çalışması ve helikopter yardımıyla kurtarıldı.

Arsuz’un Karaağaç Mahallesinde ikamet eden Yusuf Yücel adlı bir gencin önceki gün emniyete kayıp ihbarı yapıldı. Aynı gün sosyal medyada da paylaşılan gençten iki gün sora yaralı olarak haber alınabildi.

İskenderun şehir merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta kırsalda bulunan Suçıkağı mahallesinde çevredeki vatandaşlar ile korucular yaralı bir kişiyi görmesi üzerine durumu 112 Acil istasyonuna bildirdi.

Olay yerine Acil sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yaralıya ulaştığı noktada çıkarma imkanları bulunmaması üzerine bölgeye helikopter istendi.
İlk müdahalenin ardından yaralı genç helikopterle bölgeden çıkarılabildi.

Çevrede oturan vatandaşlar, genci kırsalda gezinirken gördüklerini belirterek “Bir genç buradan geçti. Buraların insanına benzemiyordu. Neden geldiğini bilmiyoruz. Biz ve korucularımız düştüğü yere gittik alamadık. İki gündür oradaymış, ayakları da kırılmış. Sağ olsun devletimiz helikopter gönderdik, kurtardılar” diye konuştular.