JANDARMAYA TEBRİK ZİYARETİ

Jandarma Teşkilatı’nın 181. Kuruluş yılı sebebiyle Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, gazilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Jandarma personelleri ile sohbet eden kaymakam Musa Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ve tüm teşkilat mensuplarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Tüm jandarma teşkilat mensuplarının kuruluş yıldönümünü tebrik ettiğini ve kendilerine kazasız, belasız, sağlık ve huzur içerisinde nice seneler ve görevler dilediğini ifade eden Kaymakam Sarı, gazilerimizle de sohbet etti.

Temmuz ayı içerisinde de daha önce kapatılmış bulunan Kale Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığının da, Arsuz- Samandağı yolu projesinin tamamlanması ile birlikte açılışının yapılacağını aktardı.

YANARTAŞLAR’I İNCELEDİ
Kaymakam Sarı daha sonra, Arsuz Kurtbağı Mahallesi sınırlarında bulunan ve özellikle yürüyüş gruplarının ilgi odağı haline gelen ve bölge yürüyüş kulüplerinin destinasyonlarından birisi olan, doğal hali ile sürekli yanan taşların bulunduğu Yanartaşlar mevkiine geçti.

Kaymakam Musa Sarı, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Serkan Yılmaz ve Kurtbağı Muhtarı İhsan Kızıldağ ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirerek, tüm bölge halkını bu alanı görmeye davet etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR