İSKENDERUN’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

İskenderun Belediyesi’nin yolları daha güzel, daha konforlu hale getirmek için başlattığı asfalt seferberliği, Mustafa Kemal Üniversitesi, İsmet İnönü mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Üniversite çevresi, KYK öğrenci yurtları çevresi, Mevlana ilkokulu çevresi, Gürsel mahallesi gibi birçok noktada yoğun bir şekilde sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinesinde, özellikle İskenderun Teknik Üniversitesi çevresinde ilk etapta 5 bin ton yapılacak olan sıcak asfalt çalışmaları ile öğrenciler, minik yavrular ve mahalle sakinleri kışın çamurdan yazında tozdan kurtulmuş olacak.

Başkan Fatih Tosyalı, “Kent genelinde asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Mustafa Kemal ve İsmet İnönü mahallemizde devam eden asfalt çalışmalarını Muhtarlarımız İsa Taş ve Engin Aktuğ ile birlikte yerinde inceledik. Daha yeşil daha güzel bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

SAHİL ŞERİDİNDE ‘FISKİYELİ SULAMA’ SİSTEMİNE GEÇİLİYOR
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil bandında fıskiyeli sulama sistemi çalışmaları yapılıyor.

Kurulumu yapılacak olan yeni sistem ile hem zamandan hemde sudan tasarruf sağlanacak olan daha verimli ve kontrollü bir sulama sistemine geçilmiş olacak.
Başkan Fatih Tosyalı, “Daha yeşil bir İskenderun için çıktığımız bu yolda bu sistemi kent genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR