BÖLGE TİCARETİNE ‘YILDIRIM’ KATKISI

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Murat Tat, Yılmaz Akpınar ve Gökhan Gökpınar, Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım’a Bölge Müdürlüğü görevinde başarılan dileyen Başkan Veysel Cıncık, ağır sanayi, limancılık, filtre ve enerji üssü olan bölgenin oldukça hareketli olduğunu hatırlatarak, önemli katkılarda bulunması temennisinde bulundu.

Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım da yaptığı değerlendirmede, bölgeyi bilen biri olarak daha önce Hatay Reyhanlı Cilvegözü Gümrük Müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirterek, Van Gümrük Müdürlüğü görevinden İskenderun’a geldiğini söyledi.
Diğer çalıştığı bölgelerden daha hareketli bir sanayi, ticaret ve liman üssü olan İskenderun Körfezi’ndeki hareketlilikten oldukça memnun olduğuna vurgu yapan Hayrettin Yıldırım, çalışmayı, üretmeyi seven, yenilikleri destekleyen bir yapıya sahip olduğunu belirterek, amacının bölge ticareti ve ekonomisine katkı sunmak olduğunun altını çizdi.
Ziyaret, bölge ticareti, limanların faaliyeti ve sanayileşme üzerine karşılıklı istişare şeklinde devam etti.