MESCİD-İ AKSA YALNIZ KALMAYACAK!

Dünya Kudüs Günü münasebetiyle İskenderun Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik’in çağrısıyla 15 Temmuz Şehitler Parkında pandemi kurallarına uyularak basın açıklaması düzenlendi.
Basın açıklamasına Hüda-Par Hatay İl Başkanı Aydın Çelik, Hizmet İş Sendikası İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yetim, AGD İskenderun Temsilcisi Zahid Demir ve STK temsilcileri katıldı.

‘SESSİZ KALMAYACAĞIZ’ 
Basın açıklamasından önce bir konuşma yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, Dünya Kudüs Günü’nün 41 yıldır Müslümanlar tarafından kutlandığını belirterek şunları söyledi:
“Çok anlamlı bir gün için buradayız. Bugün Dünya Kudüs Günüdür. Ne mutlu Kudüs için bir araya gelen Müslümanlara. Ne mutlu ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkan Müslümanlara. Mescid-i Aksa Yalnız Kalmayacaktır. Kudüs için artık söz değil eylem zamanıdır. Müslümanlar sessiz kaldığı için Kudüs her geçen gün Siyonist İsrail’in kontrolü altına girmektedir. Emperyalist ABD büyükelçiliğini tüm Müslümanların gözü önünde Kudüs’e taşımıştır. Biz buradan Kudüs’ün ve Mescidi Aksa’nın Filistinlilere ait olduğunu haykırıyoruz.’
Sloganlarının atıldığı basın açıklamasını Mavi Marmara gazisi Zekeriya Kanat okudu.