BELEN’İN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATIYOR!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile birlikte, ilçeye yapılacak olan Entegre Devlet Hastanesi’nin yerinde incelemelerde bulundu.


Belen’de önemli hizmetlerde bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, enerjisiyle, başarılı çalışmalarıyla takdir topluyor. Bölge insanının sağlık hizmetini karşılayacak olan hastane yapımı ile önemli bir sorun giderilmiş olacak.

Başkan Gül, “Yıllardır ilçemizin kanayan yarası olan Devlet Hastanesine kavuşmasının mutluluğuyla, ilçemize gelerek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerimiz Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı başta olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkürlerimi sunar, Belen Devlet Hastanemizin Belenli hemşerilerime şifa dağıtmasını yüce Rabbimden niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

TEVAZU VE SAMİMİYET İLE.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in de büyük katkılar sunduğu hizmetlerin artacağı dillendirildi. Belen’de bir diğer önemli hizmet olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla sürüyor.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün üzerinde hassasiyetle durduğu bu çalışmayı da AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte inceleyen Başkan Gül, “Tevazu, samimiyet ve gayret ile Hatay’ımıza hizmete devam İnşallah” dedi.
Milletvekili Özel ise, “Belen Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduk. Milletimizin bahçesi tamamlandığında Belen’imizin güzelliğine güzellik katacak” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR