KAÇAK KULLANIM YOK!

Envitec Çevre Teknolojileri A.Ş., sosyal medya platformlarında yer alan ‘Kaçak elektrik’ kullanımı hakkındaki paylaşımlar üzerine, şirketin kuruluş tarihinden günümüze açılmış elektrik abonelikleri ile alakalı Toroslar Elektrik’ten inceleme istedi.

Envitec’in 17 Nisan 2020 tarihli dilekçesine yanıt veren Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., 22 Nisan tarihli dilekçeyle, “Şirketimiz kayıtlarında yapılan incelemede dilekçede belirtilen tesisat numaraları ile ilgili olarak düzenlenmiş kaçak elektrik tespit tutanağı ve suç duyurusuna rastlanılmamıştır” bilgisini paylaştı.

Envitec Çevre Teknolojileri A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, “Şirket olarak faaliyet göstermeye başladığımız günden itibaren yasal mevzuatlar, kanun ve yönetmeliklere aykırı hiçbir iş ve eylemimiz olmamıştır. İstihdam yaratan, katma değer üreten firmamız tüm birim ve tesisleri ile ülkemize hizmet etmeye ve yatırımlarına devam edecektir. Yalan yanlış bilgiler ile kamu ciddiyetine yakışmayacak ifadelerle firmamızı itham edenler iddialarını ispatlamak ile yükümlüdürler.

WHATSAPP ÇAĞRI HATTI
Envitec Çevre Teknolojileri A.Ş.’den yapılan açıklamada ayrıca, “İskenderun Körfez Katı Atık Birliği ile İrtifak Hakkı Sözleşmesi kapsamında İskenderun, Dörtyol, Payas, Erzin ve Arsuz (Karaağaç ve Nardüzü bölgelerinin) şehir temizliği, çöp toplama, ayrıştırma ve bertarafını gerçekleştirmekteyiz. Hizmetlerimizin daha hızlı ve etkin olabilmesi için mahalle ve sokaklarınızda karşılaştığınız sorunları fotoğraflayarak açık adres ile birlikte WhatsApp çağrı hattımıza, Facebook ve İnstagram hesaplarımıza gönderebilirsiniz. İletileriniz ivedilikle incelenerek sorunlar çözüme ulaştırılacaktır” denildi.