HATAYLI PROFESÖR ARICAN REKTÖR OLDU


Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Hatay-Dörtyollu Akademisyen Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan atandı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara Sosyal bilimler Fakültesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın, aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Başkanlığı yaptığı, İstanbul Hataylılar Derneği (HATİAB) üyesi olduğu da öğrenildi.

Dörtyollu olan Rektör Prof. Dr. Arıcan’a atanması sonrası ilk tebrik, Dörtyollu hemşerisi Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’ndan geldi. Türkoğlu, hemşerisi Rektör Arıcan için şunları yazdı:
“Hatay-Dörtyollu hemşerimiz, kıymetli Sayın Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan hocamızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Vizyoner, proaktif ve yenilikçi perspektifiyle, akademi alanında muvaffakiyet dolu nice hizmet ve projelere imza atacağına yürekten inandığımız Sevgili Hocamızın bu kutlu vazifelerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

HAYIRLI OLSUN!
Hatay İşadamları ve Bürokratlar Derneği (HATİAB) Başkanı İbrahim Güder ise, “HATİAB Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak her zaman değerli fikirleri ve zamanıyla HATİAB’ a desteğini esirgemeyen çok kıymetli kadim dostum Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan hocamızı tebrik ediyoruz. Hocamızın, Rektör olarak atanması bizleri çok mutlu etti. Burada da çok başarılı hizmetler vererek bir çok yeniliklerle üniversiteyi bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır. Yeni görevi hayırlı ve uğurlu olsun. Başarıları daimi olsun inşallah” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR