GÜVEN UZBUILD 2020 TAŞKENT FUARINDA


Türkiye’nin önde gelen lider treyler ve üst yapı firmalarından Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te bu yıl 21.’si düzenlenen uluslararası inşaat fuarında standıyla ilgi odağı oldu.

Hazır beton, çimento ve hafriyat nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla adından söz ettiren Türkiye‘nin lider treyler ve üst yapı firmalarından GÜVEN, 25 – 28 Şubat tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen UZBUILD 2020 fuarına katıldı.
TAŞKENT UZEXPO CENTER Uluslararası Fuar ve Sergi Sarayında düzenlenen, her sene sektörün kalbinin attığı fuarda GÜVEN‘in standı yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı, yoğun ilgi gördü.

13 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLADI
Orta Asya’nın en kalabalık nüfusuna sahip, gelecekte dünyanın parlayan yıldızı ve büyüyen ekonomilerinden Özbekistan’daki fuara 28 ülkeden 371 katılımcı ürünlerini görücüye çıkardığı, 30 ülkeden 13.000 ziyaretçi ağırladığı belirtildi. Avusturya, Belçika, Çin, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Almanya, Hindistan, İran, İtalya, Japonya, Kazakistan, Güney Kore, Polonya, Rusya, İspanya, Türkiye, BAE, Ukrayna, ABD, Özbekistan ve Yunanistan’dan çeşitli sektörlerden firmalar stantlarında değişik ürünler sergileme fırsatı buldular.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Güven Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Kirmit, firma olarak en büyük başarılarının müşterilerine sağladıkları güven ve sadakat olduğunu belirterek “Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz. Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor. Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi? Fuarda birçok yeni sipariş aldık ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve programlarımızı yaptık. Bu fuarları hem firmamız GÜVEN, hem ülke ekonomisi için çok faydalı, hem de yaptığımız çalışmaların karşılığını alma anlamında önemsiyoruz. Ayrıca bu fuarlar piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, ihtiyaçlarını daha iyi görmemize vesile oluyor” diye konuştu.