ÇALIŞTAY SONUÇ RAPORU EĞİTİME YÖN VERECEK


Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube yönetimi, 8 Şubat 2020 tarihinde İskenderun Emel Akçay İlkokulu’nda gerçekleştirdiği “İskenderun’da Eğitim Öğretim faaliyetlerinde mevcut durum, sorun tespiti ve çözüm önerileri çalıştayı” sonuç raporunu Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e takdim etti.

Çalışmanın bölge eğitimine katkı sağlayacağını söyleyen Milletvekili Özel, raporda belirtilen sorun ve çözüm önerilerinin uygulamada karşılık bulması için mutlaka takipçisi olacağını belirtti.
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube yönetimi ayrıca İskenderun’da bazı okulların dönüşümü ile ilgili okul ziyaretlerinde öğretmenlerin kendilerine ilettiği istekleri Milletvekili Özel’e iletti.

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalıştay raporumuzu İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürleriyle de paylaştık. İlçe Milli Eğitim Müdürü sonuç raporunu alarak değerlendireceklerini faydalanacaklarını söyledi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Sayın Kemal Köseoğlu eğitim Öğretimde başarının yakalanması için tüm paydaşların ciddi bir şekilde üzerine düşeni yapması gerektiğini bunun bir kişiyle veya bir kurumla olamayacağını belirtti. Daha sonra bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan bu çalıştayda ulaşılan verilerin uygulamada karşılık bulması için kendilerine ışık tutacağını söyleyen İlçe MEM yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube olarak çalıştayın sonuç raporunu önümüzde ki günlerde İskenderun Eğitim Öğretimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz kişi ve kurumlarla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR