İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası yönetimi; Büyük Kuyumcular Çarşısı esnafıyla, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Müftüsü Osman Şekerci ile gönül sofrasında buluştu. Dayanışmanın hakim olduğu etkinlikte, şehitlerimizin ruhuna dualar okundu.

İlçenin sevilen ve başarılı Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, güleryüzü ve şefkatli duruşuyla dikkat çeken Müftü Osman Şekerci ile birlikte kuyumcular pasajında esnafın hazırladığı gönül sofrasında bir araya geldi.

Göreve geldikleri günden bu yana başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet müdürü Güneş ve ilçe müftüsü Osman Şekerci ile memnuniyetlerini paylaşan esnaflar adına başarı dileklerini sunan Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkan Uğur Fırat, “Birlik ve beraberlik adına her zaman dayanışmayı sağlıyoruz. Esnafım ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Uğur Fırat tarafından Emniyet müdürü Nevzat Güneş ve Müftü Osman Şekerci’ye ziyaret anısına kuyumcular odası adına bir hatıra takdim edildi. Güneş ve Şekerci de, kuyumcu esnafına samimi ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR