GENÇLERE ‘DEĞER’ KATACAKLAR!


Ankara’da çeşitli alanlarda önemli başarılara imza atmış Hataylıları bir araya getirerek, görevi Hatay ve Hataylılar’a hizmet etmek olan, verdiği eğitim burslarıyla da başarısını taçlandıran Hatay Vakfı, Cuma günü (yarın) saat 10.00’da İskenderun Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek ‘Hatay Değerleriyle Buluşuyor’ konferansı öncesi İskenderun Şube Başkanı Davut Taşdelen ve yönetim kurulu tarafından verilen kahvaltıda buluştu.

Başkanlığını İnşaat Mühendisi İhsan Aydeğer’in yaptığı, Yargıtay 20’nci Ceza Dairesi Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde emekli olan Hakim İlmettin Köklü, Danıştay Emekli Başsavcısı Halil Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Üroloji Anabilimdalı Başkanı Doç. Dr. Emre Huri, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. M. Kazım Arcan, Türkiye Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı gibi daha bir çok değeri bir araya getiren Hatay Vakfı, gençlerin geleceğine ışık tutmak, Hataylı bürokrat ve bilim insanlarının başarılarından feyz almalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Hatay Değerlerleriyle Buluşuyor konferansının tüm hazırlıklarını tamamladı.

İskenderun Şube Başkanı Davut Taşdelen ve yönetim kuruluyla kahvaltıda bir araya gelen Hatay Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu, Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere, bir çok projeyi hayata geçirerek, Hatay’ın tanıtımını Türkiye ve uluslar arası arenada yapmayı ve başarılı ve maddi imkanları olmayan gençlerin eğitimine burs katkısı sunmayı hedefliyor.

İskenderun Şube Başkanı Davut Taşdelen ve yönetim kurulunun çalışmalarını başarılı bulduklarını belirten Hatay Vakfı Genel Başkanı İhsan Aydeğer, hemşericilik ruhunu, Hatay sevgisini yaygınlaştırmak ve değerlerine sahip çıkmak amacında olduklarını belirterek, bu meyanda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR