BU MUTLULUK GÖRÜLMEYE DEĞER!


Hatay’ın İskenderun ilçesinde Nörofibromatozis TİP 1 hastası olan 2 kardeşe doğum günü sürprizi yapan İskenderun emniyet müdürü Nevzat Güneş ve polisler iki kardeşin mutluluğuna vesile oldular.

Deri ve sinir sistemini birlikte etkileyen hastalıklar arasında en yaygın görülen rahatsızlıklar arasında yer alan Nörofibromatozis Tip 1 hastası olan İhsan ve Yasin Kıbrıslı kardeşlerin Yunus polislerle şehir turu atma hayalini daha önce gerçekleştiren İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş bu kez doğum günü sürprizi ile kardeşleri sevindirdi. Müdür Güneş ve beraberinde yunus polisler 25. Yaşına giren İhsan Kıbrıslı’ya sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler.

Kıbrıslı ailesi tarafından hürmetle karşılanan polisler Nörofibromatozis TİP 1 hastası olan 2 kardeşin yüzünü güldürüp mutluluklarına vesile oldular. Doğum günü pastasının kesildiği ve hediyelerin alındığı kutlamada duygularını ifade eden İhsan ve Yasin Kıbrıslı kardeşler polisleri ve emniyet müdürü çok sevdiklerini ve yanlarında oldukları için çok mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

Nörofibromatozis TİP 1 hastalığının ilerlemesi nedeniyle yürümekte güçlük çeken ve evden çıkamayan İhsan Kıbrıslı, doğum gününde bir kez daha polislerle şehir turu attı.
Haber: Cuma KESEROĞLU