ŞAHİN İKİNCİ OKULU YAPTIRIYOR


Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever iş insanı Ersin Şahin ile yıkım kararı bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nun yenilenmesiyle ilgili protokol imzaladı.

Defne’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nun yıkım kararının bulunması nedeniyle, Hayırsever iş insanı merhum Selim Nevzat Şahin’in oğlu Ersin Şahin tarafından yerine 24 derslikli okul yapımıyla ile ilgili protokol Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Protokol imza töreninde Vali Doğan’ın yanı sıra, Hayırsever iş insanı Ersin Şahin ve Sevsen Şahin, Defne Kaymakam Vekili Orhan Mardinli, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Törende konuşma yapan Vali Doğan, “Değerli Nevzat Şahin’in oğlu ve eşi hanımefendi Valiliğimize müracaat etti ve daha önce yapmış oldukları okula ilaveten yeni bir okul yaptırmak istediklerini belirttiler. Bu yaptıracakları ikinci okul ile Şahin ailesine eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan bu hayırlar bir sadaka-i cariyedir. Şahin ailesi bu konuda çok bilinçli bir aile, biliyorsunuz il olarak okul ihtiyacımız biraz fazla. İlimizde hayırsever iş adamlarımız ve ailelerimiz çok sayıda var. Hayırsever vatandaşlarımız da bize bu yolculukta maddi ve manevi destek veriyorlar. Eğitime önem verip kaynak sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Hatay Valiliği