İSKENDERUN’UN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN SAHADAYIZ


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlama konusunda çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini söyledi. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gazetenin Sayfa Editörü Mustafa Topal ve Haber Sorumlusu Cuma Keseroğlu da katılarak, Emniyet Müdürü Güneş’i çalışma ofisinin kapısında karşıladı. Güney Gazetesi’nin haberlerini takip ettiklerini ifade eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, objektif ve tarafsız yazan basın kuruluşlarını önemsediklerini vurguladı. 

İskenderun’un asayiş ve güncel sorunları üzerinde yapılan sohbette; Emniyet Müdürü Güneş, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlama konusunda çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini söyledi. İskenderun’un sorunlarına çözüm olma konusunda 7-24 saat vatandaşlarla iç içe olan Güneş, “Allah’a şükür, Emniyet teşkilatı olarak, gösterdiğimiz gayret ve yapılan başarılı operasyonlar sonucunda, bu gün İskenderunumuz, asayiş ve güvenlik konusunda büyük bir mesafe kat etmiştir” dedi.

Uyuşturucu madde tacirlerine karşı verdiği mücadelede büyük başarı sağlayarak, vatandaşın gönlünde taht kuran Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, mücadelelerine aralıksız olarak devam edeceklerini söyledi.

Güney Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kente katma değer sağlayan tüm gelişmeleri takip ederek, kamuoyu ile buluşturmaya çalışıyoruz. Bu gün insanlarımız 24 saat güven içinde sokaklarda dolaşıyorsa, sizin başarılarınızın eseridir. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim ve çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR