FASHIONTV MAGAZİN’DE TANIDIK İSİMLER!


Moda ve yaşam tarzı yayıncılığında mükemmellik için en yüksek standartları belirleyen ve dünya çapında tanınan Fashiontv magazin dergisi, bu ayki sayısında Hatay’ı sayfalarına taşıdı.
Hatay’ın gastronomi ünvanına sahip olmasında büyük pay sahibi olan HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof.Dr. Nazan Savaş’ın katkılarına yer veren dergi, Hatay mutfağının lezzetlerine de yer verdi.

Editörlüğünü İskenderunlu başarılı gazeteci Murat Dinler’in yaptığı dergide, Hatay ve İskenderun’un öne çıkan değerlerinin dünyaya tanıtımı yapılıyor.

İskenderun Güney Gazetesi’ni ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ile hasret gideren Murat Dinler ve HBB’de görev yapan başarılı isim Cem Türkmen, yerel gündem hakkında istişarede bulundu.
Uluslararası gazetecilik faaliyetleriyle dikkat çeken Dinler, kültür ve sanat alanında ki röportajlarıyla da İskenderunlu hemşerilerimize de sahip çıkıyor.

Türkiye’nin en iyi yönetmen yapımcı ve senaristleri arasında yer alan Birol Güven’in gençlere yer verdiği projelerden birinde İskenderunlu Emre Kavuk da yer alıyor. Dergide yer alan röportajda, Emre Kavuk’un performansı göz dolduruyor.

Dergide öne çıkan bir isim de İskenderun’un başarılı iş insanı ve yazar Seval Kirmit Yazar’dı.
Dergide “Zaman Göreceli mi?” başlığıyla yayınlanan makalesinde Yazar, “İşin gerçeği, insan için zamanın göreceliği o zamanın nasıl değerlendirdiğine göre değişiyor” diyor.