BABA- OĞUL OMUZ OMUZA..


DEİK İş Konseyleri Seçimli Genel Kurulu’nda, iki yıl boyunca hizmet edecek başkanları ve yürütme kurulları belirlendi. Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil eden Cezayir İş Konseyi Başkanı Fuat Tosyalı ve Japonya İş Konseyi Başkanı Şerif Tosyalı güven tazeledi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) İş Konseyleri Seçimli Genel Kurulu İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 145 iş konseyinden “Lojistik” hariç, 144’ü için yapılan seçimler tamamlandı. Yeni seçilen başkanlar iki yıl için hizmet verecekler.

Türkiye’nin ekonomik gücüne katkı sunan, yeni yatırım hamleleriyle ve cesur girişimleriyle büyük takdir gören Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, DEİK Cezayir İş Konseyi Başkanlığı’nı 3. dönem üstlendi.

Aynı seçimlerde Japonya İş Konseyi Başkanlığı’na 2. kez seçilen Tosyalı Holding YK Üyesi Şerif Tosyalı ise genç yaşına rağmen, tüm enerjisini ve azmini, iş dünyasında aldığı sorumluluklara harcıyor.

Üstlendiği her görevin hakkını veren genç sanayici Şerif Tosyalı, babası Fuat Tosyalı ile birlikte omuz omuza vererek, Türkiye’yi Dünya’da en iyi ve en etkili şekilde temsil ediyor.
Haber: Yılmaz AKPINAR