MARKA-PATENT-FAYDALI MODEL ÇALIŞMALARI’NDA İSTİŞARE


İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde “Marka-Patent-Faydalı Model Çalışmaları ve Meslek Liselerinin Genel Durumu” konulu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen istişare toplantısına Kaymakam İskender Yönden, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Meslek Odaları Başkanları, Mesleki Liseler ve Mesleki Eğitim Merkezi İdarecileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.
İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin önemine değinerek, yürütülen çalışmalar ve mesleki eğitim uygulamaları hakkında çeşitli bilgiler paylaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan da Mesleki Liseler ile Mesleki Eğitim ve Uygulama Merkezlerinin dünü, bugünü ve yarını hakkında değerlendirmede bulunarak, uygulanan ve uygulanması planlanan çalışmalara işaret etti.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Bölümü (Ar-Ge) Stratejik Plan Koordinatörü Mehmet Akif Karataş ise “Marka-Patent-Faydalı Model Çalışmaları” ile ilgili sunumu eşliğinde genel bir analiz ve değerlendirmelerde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR