EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN İADE-İ ZİYARET


İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kilis Kültür Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen, İlçe Emniyet Müdürü Güneş’e başarılar dileyerek, şehrin huzur ve güvenliği için büyük gayret gösteren emniyet teşkilatını kutladı.
Gülşen, dernek ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de, Kilis Kültür Derneği’nin çalışmalarını beğeniyle takip ettiğini kaydederek, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN GÜL’E ZİYARET
İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret etti.

Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen, “Doğduğumuz yerden buralara geldik ve yerleştik. Burası, ikinci memleketimiz oldu. İskenderun’da hemşerilerimize hizmet etmek bizler için onur. Sayın Belediye Başkanımız bizleri her zaman ve her ortamda destekliyor ve yalnız bırakmıyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, “Hemşeri derneklerimiz ilçemize önemli katkı sağlıyor. Hemşerilerimizi bir arda tutan ve bizlere destek olan tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR