BEN DEĞİL ‘BİZ’ ODAKLI HİZMETİ BÜTÜN BELEN’E TAŞIYORUZ


Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, başarılı çalışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Belen’in çehresini değiştirecek hizmetlere imza atan Başkan Gül, yol haritasına katkı sunan istişarelere büyük önem veriyor.

Belediye Başkanı İbrahim Gül; MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Ülkü Ocak Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, TÜRKAV Başkanı İdris Lelik, İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri Emir Selim Yazar, Adnan Mursaloğlu, İbrahim Yavuz, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Kayhan, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Türk Yerel-Sen Şube Başkanı Bahtiyar Şahin, Türk Büro-Sen Temsilcileri İbrahim Kırar, Tarım Orman Sen Temsilcisi Sinan Yan, İskenderun MHP İlçe Sekreteri Kadir Gül, İlçe Muhasibi Aydın Bayram ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Başkan Gül, “Belen dendiği zaman uyum kültürü daima başta gelir. Ben değil biz odaklı hizmeti bütün Belen’e götürerek hemşehrilerimizi mutlu edeceğiz. Sizlerin desteği ile birlikte Belenimiz’e birbirinden kıymetli hizmet ve proje kazandıracağız. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Belen için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR