ÖĞRETMENLERE, ÖĞRENCLERİNDEN ANLAMLI SÜRPRİZ!


İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir program düzenledi. Programda okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri bir araya geldi.

Öğretmenler, birbirinden güzel sürprizlerle duygu dolu anlar yaşadı. Programda konuşan Okul Müdürü Ömer Güler, meslektaşlarının gününü kutladı.

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, ‘Öğretmenler Günü’ nedeniyle yine güzel bir etkinliğe imza attı.

Öğrenciler burada öğretmenlerine el emekleriyle hazırladıkları duygu yüklü ve anlamlı mesajlar içeren pankartlarını onlara sundular, sınıflarda hazırladıkları minik sürprizlerle öğretmenlerine özel bir gün yaşattılar.

Okul Müdürü Güler, “Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen ünvanını aldığı gündür. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete gitmiş şehit öğretmenlerimiz ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında görev alan Türkçe Öğretmenleri Hülya Şahin, Güneş Sepin, müzik öğretmenleri Eray Uraz ve Buket Altun’a teşekkür ederim. Okulumuz Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin ‘Öğretmenler Günü’ için hazırlanmış olduğu etkinlikler için okulumuz adına teşekkür ederim. Öğrencilerimize eğitim öğretim sürecinde her türlü desteği veren, onları yarınlara hazırlayan değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda program, pasta kesimiyle sona erdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR