PERİ MASALI GİBİ..


İskenderun’da Kıyılı Ailesi’nin güzel kızı Yadigar Kıyılı (Özdemir) ile Özdemir Ailesi’nin yakışıklı oğlu Tarık Özdemir, hayatlarını dillere destan düğünle birleştirdi.
Genç çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıyarken, evlilik cüzdanını ise Kaymakam İskender Yönden takdim etti.

Hisar Life’da gerçekleştirilen düğün töreni muhteşem geçti. Kraliçeyi andıran güzelliği ve muhteşem gelinliğiyle gözleri kamaştıran gelin Yadigar Kıyılı Özdemir ile şıklığıyla dikkat çeken damat Tarık Özdemir’i, dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR
Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilere, “Hoş geldiniz” dediler. Gelin ile damat konuklarla tek tek ilgilenirken, gelinin annesi Zeliha ve babası Hasan Kıyılı da konukları bir an bile yalnız bırakmadılar ve davetlilerle yakından ilgilendiler.

Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Kaymakam Yönden; sevgi gemisine binerek, mutluluğa yelken açan değerli çifte bir ömür boyu sevgi, saygı, sadakat ve mutluluk niyaz ederken, Kıyılı ve Özdemir ailelerine de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düğün merasimine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, 8. Komando Tugayı komutanı Albay Orhan Akurt, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Kışla Komutanı Albay Ragıp Taygan, okul müdürleri, Deniz Çağdaş Musiki Derneği Yönetim Kurulu, emniyet mensupları, Türk Eğitim-Sen 2 nolu Hatay Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, İskenderun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bekir Durur ve çok sayıda davetli katıldı.

Güney Medya Ailesi olarak, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
Haber: Yılmaz AKPINAR