ARSUZ’UN SORUNLARI KONUŞULDU


Arsuz Kaymakamlığı amfi salonunda düzenlenen toplantıda, muhtarların özellikle Devlet Su İşleri, Orman Bölge Müdürlüğü ve Enerjisa ile diğer kurum ve kuruluşlardan mahallelerinin ihtiyaçları görüşüldü.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Vekili Abdulkasım Sarımehmet, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Açıkyol, İskenderun Enerjisa Müdürü Mehmet Ali Tunç, Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ve HATSU temsilcileri, ilçe müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarların katılımı ile düzenlenen toplantı verimli geçti.

Kaymakam Musa Sarı, özellikle bu toplantının organize edilmesine vesile olan ve ilçenin sorunları ile özel olarak ilgilenerek duyarlılık gösteren Milletvekili Abdulkadir Özel’e, bölge müdürlerine, diğer kurum amirlerine, teknik personellere ve muhtarlara teşekkür etti.

Milletvekili Özel ise, bölge müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlar arasında, muhtarların dile getirdiği sorunları dinledi, çözülmesi hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarların dile getirdiği hususlar tek tek not alınarak ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasını dair planlamalar yapıldı.
Haber: Yılmaz AKPINAR