ARİAD, RUBATO KONSERİ İLE EĞİTİME DESTEK VERDİ


Arsuz İşinsanları Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği ‘Eğitime Destek’ etkinliği bu yıl da Rubato konseriyle devam etti. Garaj Bar’da düzenlenen Rubato konserine, eğitim gönüllerinin ilgisi oldukça yoğundu.

Arsuz İşinsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır yaptığı konuşmada, her yıl verdikleri burs miktarını Bin 500 liradan Bin 750 liraya çıkardıklarını belirterek, gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına burs verdiklerine vurgu yaptı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yılmaz, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve daha bir çok sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerinin katıldığı Rubato konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Eğitime destek veren bir çok kurum ve kuruluşa plaketleri törenle verilirken, Rubato Grubunun solisti Özer Arkun eğitime verilen önem ve desteğe teşekkür ettikten sonra, kadın cinayetlerindeki artışa vurgu yaptı ve eğitimle bu sorunların aşılacağını söyledi.

Rubato Konseri, yüzlerce kişinin eşlik etmesiyle renkli görüntülere sahne oldu. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Rubato, Arsuz’da sıcak yaz gecelerinin son günlerini serinleterek muhteşem bir gece yaşattı.
Haber: Yılmaz AKPINAR