FESTİVAL KUYRUĞU!


Arsuz’un Gözcüler plajında kumsalda hazırlanan konser alanının yanı sıra kurulan kamp çadırlarında gençler doyasıya dört gün festival coşkusu içerisinde Rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşacaklar.

25-28 Temmuz tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek olan festivalin birinci gününde Hatay ve ilçelerinin yanı sıra Adıyaman ve Gaziantep gibi çevre illerden de gelenler alana girmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Sabah saatlerinden itibaren alan girmeye başlandığı ve akşam saatlerinde de halen kalabalığın devam ettiği kuyruk üzerinde sıcaktan bunalanlara seyyar satıcılar limon dondurma ve su ile serinletti.

GÜNDE 7 SANATÇI SAHNE ALDI
Arsuz Kaymakamlığı ile Belediyenin katkılarıyla ilçede düzenlenen konserlerinde Athena, Teoman, Şebnem Ferah, Mabel Matiz, Selda Bağcan, Cem Adrian, Pinhani, Manga gibi sanatçıların yer aldığı festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne alıyor. 

‘MİSAFİRLER İÇİN ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK’
Arsuz Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığının katkı sunduğu festivalde, Belediye Başkanvekili Hasan Arslan, festival için ilçeye gelen misafirlerin özellikle otopark sorunu ile karşılaşmaması için yoğun mesai harcadıklarını belirterek “Bu festivali dört gözle bekleyen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimizin, ilçemizde rahat bir şekilde konaklamaları için, belediye olarak yoğun bir tempo içerisindeyiz. Özellikle otopark sorununun çözümü için hem festival alanımızın yakınlarında hem de ilçe merkezimizde birçok otopark alanı açtık. Zabıta ekiplerimizin yönlendirmesi ile festivalin ilk gününde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Arsuz Belediyesi olarak alan içi ve dışında görevli olan tüm mesai arkadaşlarımızla, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 
Haber: Cuma KESEROĞLU