BİR YIL İÇİNDE SEÇİM OLURSA İKİ VEKİL KAZANIRIZ!


İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı görevini resmen Ali Seçer’den devralan eski milletvekili Adnan Şefik Çirkin bir yıl içinde seçim olması halinde iki vekil kazanacaklarını ileri sürdü. Devir teslim töreninde konuşan Ali Seçer partiyi zor günlerde kurduklarını ve herkesin canla başla parti için mücadele verdiğini vurguladı.

İYİ Parti İl Başkanı A. Şefik Çirkin de, çocuk yaşta ülkücü olarak yola çıktıklarını belirterek “İlk günden itibaren rabbimizin nasibine talibiz. Değerli Gönültaşlarım, bugün bir devir teslim töreni var. Biz hep yine birlikte çalışacağız. Bu partinin kurucuları, büyük emek edenleri de hiç unutmayacağız. Bir yıla yakın bir zaman içinde İYİ Parti’nin tüm üyeleri birbirini tanımış ve dertleriyle dertlenmiş olacak” dedi.

‘İYİ PARTİ HERKESİNDİR’
İYİ Parti’yi Hatay’da ve Türkiye’de iktidara taşıyacaklarını ifade eden A. Şefik Çirkin, “Biz göreve geldiğimizde on binleri aşan tebrik ve telefonlar aldık. Hepsine mümkün oldukça dönmeye çalıştık. Küçük bir zümre hemen ülkücülüğü tartışmaya açıp, sanki kendilerinden başka ülkücü yokmuş gibi davranıyorlar. AK Parti’de ülkücü diyene karşı susuyor, İYİ Parti’deki ülkücüye kan kusuyor. Bunların dünyası Facebook. Siz işinize bakın. İYİ Parti demokrasi mücadelesi veren ülkücülerin eseridir. Ülkücüler İYİ Parti’yi benimserken Benim demez. İYİ Parti herkesindir. Milletindir! Bütün arkadaşlarımız el birliği ile o ufak zümre ile mücadele edecek. Eğer bir yıl içinde seçim olursa iki, 2 yıl içinde seçim olursa daha fazlasını vekil çıkaracağız” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR