YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU


2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde gerçekleşen mezuniyet töreninde coşku ve heyecan vardı. Okulun kurucusu hayırsever iş insanı Nuri Üysen, “Mezun öğrencilerimizi güzel bir geleceğe uğurlamanın mutluluğunun yanında, gururu ve hüznü birlikte yaşadık” dedi.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde gerçekleşen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Kurucu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, öğrenciler ve öğrenci velileri katılım gösterdiler.

Okulun kurucusu hayırsever iş insanı Nuri Üysen, “Bir çok güzel anılar biriktirdiğimiz mezun öğrencilerimiz, gittikleri okullarda hayatlarına devam edecek, gururla Yükseliş Koleji’ni temsil ederken, bilim ve teknolojiyle, yabancı dil ve müzikte enstrüman çalmayı öğrenmiş olmanın farkıyla emin adımlarla geleceğe yürüyecekler. Biz onlara, düşünmeyi, sorgulamayı, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi, İdeallerinin peşinden koşarken, vatanına ve milletine bağlı, geleceği gören, en az bir yabancı dil bilen, en az bir müzik aleti çalabilen, her şeyden önce ‘Mutlu’ bir birey olmalarını öğrettik. Şimdi onlar geleceğe yürürken, birer Yükseliş Koleji mezunu olmanın ayrıcalığını yaşıyor ve hissettiriyorlar” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kurucu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem ve okul birincisi Elifnur Kara’nın konuşmalarının ardından, okul birincisi mezuniyet kütüğüne ismini çakması, okulun fen bilgisi öğretmeni Fatma Nilgün Mülayim’in emekli olmasından dolayı plaket takdimi, flama devri ve mezun olan öğrencilerin kep atma töreni ile son buldu.
Haber: Yılmaz AKPINAR