BAŞARILARLA GEÇEN BİR YIL!


İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu geçtiğimiz eğitim ve öğretim sezonunu başarılarla tamamladı. Öğrencileri sosyal, sportif, kültürel alanda en güzel şekilde yetiştirmek için çaba gösteren Okul Müdürü Ömer Güler ve eğitimciler, yıl sonu etkinliğinde başarıyı ödüllendirdi.

Sosyal alanda Fen Bilimleri Öğretmeni Gülay Bencik tarafından yürütülen Atık Pil Toplama etkinliğinde en fazla duyarlılık gösteren sınıflara çeşitli hediyeler verildi.Ayrıca kültürel alanda münazara yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nun başarılı müdürü Ömer Güler, sportif alanda Kız Futsal Takımı Hatay Şampiyonu olan öğrencilere kupa ve madalyalarını, okçuluk alanında Hatay Şampiyonu ve bölge ikincisi olan öğrencilerin de belgesini, Muay Thai müsabakasında Hatay ikincisi olan öğrencinin ödüllerini verdi.

Güler, “Okulumuz öğrencilerini akademik, sportif, sanatsal ve kültürel alanda yetiştirme gayreti içinde olduk. Bu başarıların mimarı olan Müdür Yardımcılarımız, öğretmenlerimiz, yardımcımcı personellerimiz ve desteklerini esirgemeyen velilerimizi tebrik ederim. Bu yıl mezun olan öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyorum. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun sevgili öğrencilerim” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR